Online brochure PDF

Online brochure PDF maken

Zoekt u een leuke manier om uw informatie te presenteren en te verspreiden via bijvoorbeeld uw website? Dan is een online brochure PDF van Digitaal Publiceren iets voor u. Digitaal Publiceren kan u vergelijken met een drukkerij. U kan bij ons een bestelling plaatsen. Wanneer u een bestelling bij Digitaal Publiceren plaatst, nemen wij contact met u op. Wij geven informatie over de mogelijkheden met een online brochure PDF en kunnen u meer over de voordelen vertellen. Digitaal Publiceren vraagt altijd de huisstijl op die u graag wilt. Heeft u een bedrijf met een bepaalde stijl? Geen probleem. Digitaal Publiceren houdt daar rekening mee. Wij gaan direct aan de slag wanneer u een beslissing heeft gemaakt over wat u precies wil. Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat er binnen 24 uur een online brochure PDF klaar staat. Wij zetten uw bestand om in een bladerbare PDF. Dit houdt in dat de lezers het gevoel krijgen dat ze echt de pagina's kunnen omslaan. Dit doen wij in de vorm van schaduwen, geluiden en andere effecten. 

Waarom een online brochure PDF?

​Een fysieke brochure heeft nadelen ten opzichte van een online brochure PDF. Om een brochure te laten drukken bent u veel geld en tijd kwijt. Bovendien heeft u maar beperkte mogelijkheden in tegenstelling tot een online brochure. Ten eerste hanteert Digitaal Publiceren een vast tarief. Er zijn meerdere bedrijven die bestanden omzetten naar bladerbare PDF, maar Digitaal Publiceren is de goedkoopste! Wij leveren hoge kwaliteit pagina's tegen de laagste prijs. Zo betaalt u nooit te veel bij Digitaal Publiceren. Ten tweede is het mogelijk bij een online brochure om video's te plaatsen en muziek toe te voegen. Dit maakt het lezen van uw brochure extra speciaal. U kunt ervoor kiezen om achtergrond muziek af te laten spelen of iets uit te leggen via een filmpje. Wilt u linkjes in uw bestand? Digitaal Publiceren garandeert dat al uw linkjes optimaal werken en verwijzen naar de juiste website of pagina. Ten derde kunt u een online brochure PDF op verschillende manieren verspreiden. Alle bladerbare PDF bestanden zijn goed te lezen op de computer, tablet en telefoon. Het is ook mogelijk om uw online brochure op te slaan op een USB of cd-rom. De online brochure gaat verder dan de fysieke brochure! 

Meer dan alleen een online brochure PDF

Naast online brochures kunnen wij ook voor u jaarverslagen, magazines, folders omzetten naar een bladerbare PDF. Op onze website vindt u vele voorbeelden. Wilt u meer informatie over de voordelen van een bladerbare PDF? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer! 

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!