Online catalogus

Het publiceren van een online catalogus

Een bladerbare PDF als online catalogus

Catalogi kunt u natuurlijk laten drukken. Maar dat brengt hoge drukkosten met zich mee. Een voordelig alternatief om uw catalogus eenvoudig en snel te kunnen verspreiden is het publiceren van een catalogus in de vorm van een online bladerbare PDF. Dit is een digitale publicatie waar doorheen 'gebladerd' kan worden op zowel computers als smartphones. Een bladerbare PDF wordt dankzij het gebruiksgemak veel toegepast voor online publicatie van catalogi, jaarverslagen, brochures en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken tegen een scherp tarief. Dankzij onze snelle service staat uw catalogus binnen 24 uur online. Een bladerbare PDF biedt u veel mogelijkheden. Zo kunt u er bij DigitaalPubliceren.com voor kiezen om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld achtergrondmuziek aan uw online catalogus worden toegevoegd of kan er door middel van een link eenvoudig worden doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden geplaatst maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. Een catalogus kan zo op verschillende manieren worden verspreid. Ook heeft u de optie om afzonderlijke pagina's van de catalogus op te slaan als PDF document of om afzonderlijke pagina's uit te printen. Een online catalogus in de vorm van een bladerbare PDF biedt zoveel meer mogelijkheden dan een gedrukte catalogus en is ook nog eens veel voordeliger!

De service van DigitaalPubliceren.com

Uw online catalogus kan binnen 24 uur online staan in de vorm van een bladerbare PDF. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest doen wij voor u. Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF en publiceren die vervolgens op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw catalogus staat dan online en is vanaf dat moment voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is altijd vrij van reclame.

De kosten van een bladerbare PDF

Een online bladerbare PDF is de ideale manier om uw catalogus te publiceren. U bespaart er veel geld mee omdat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF tegen de scherpste prijs. Een bedrijf dat een reclamevrije bladerbare PDF voor u maakt tegen een lagere prijs gaat u niet vinden. Bij DigitaalPubliceren.com heeft u een bladerbare PDF voor €60,-! In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als extra voordeel krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Als u vandaag nog uw bestelling plaatst op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw catalogus binnen 24 uur online staat!

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!