Online magazine PDF

Online magazine PDF laten maken

Zoekt u een manier om uw magazine online op uw website te plaatsen? Dan is een online magazine PDF wel iets voor u! Digitaal Publiceren zet uw tijdschrift om tot een online magazine PDF. Dit houdt in dat lezers via de telefoon, tablet of computer door uw magazine online kunnen bladeren. Door bepaalde effecten zoals schaduwen en geluidseffecten maakt Digitaal Publiceren het voor de lezers fijn om uw magazine te lezen. U kunt uw magazine plaatsen in uw eigen huisstijl van uw bedrijf. Zo wordt uw magazine herkenbaar en straalt het kwaliteit uit. Er is steeds meer vraag naar een online magazine PDF omdat er steeds meer mensen actief zijn online. In Nederland zijn er dan ook meerdere bedrijven die uw magazine kunnen omzetten naar een online magazine PDF. Maar u vindt nergens onze dienst goedkoper. Wij bieden hoge kwaliteit aan tegen de laagste prijs. Wij rekenen een scherp tarief van €60,-. En naast de lage kosten heeft u veel mogelijkheden met een bladerbaar PDF van Digitaal Publiceren. Wij vertellen u hier graag meer over. 

​De voordelen van een online magazine PDF

Bij een online magazine PDF kunt u ervoor kiezen om video's te plaatsen. Zo kan u bijvoorbeeld iets laten zien of uitleggen. Daarnaast kan u muziek laten afspelen voor een bepaalde sfeer. Dit geeft een exclusief tintje aan uw online magazine. Wilt u graag een link hebben die doorverwijst naar een pagina van bijvoorbeeld uw website? Geen probleem! Digitaal Publiceren kan uw website linkjes optimaal laten werken. Het drukken van een fysiek magazine kan behoorlijk prijzig zijn. Met een online magazine is dat verleden tijd. U heeft een vaste prijs en veel meer mogelijkheden dan een fysiek blad.

Onze werkwijze van een online magazine PDF

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij werken met één vast contactpersoon. Tijdens dit gesprek geven wij meer informatie over de mogelijkheden van een bladerbare PDF. U kunt vervolgens een keuze maken en wij gaan direct aan de slag. Digitaal Publiceren hanteert een snelle en betrouwbare service. Binnen 24 uur staat uw online magazine klaar. De voordelen zoals video's, muziek en linkjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Geen extra kosten, maar een vast tarief. Op onze website vindt u onze werkwijze in beeld. Ervaar zo de voordelen die wij u aan kunnen bieden. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via de e-mail of telefoon en helpen u graag. Wat kan Digitaal Publiceren voor u betekenen? 

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!