PDF bladerbaar

PDF bladerbaar maken

De mogelijkheden van een bladerbare PDF

Een bladerbare PDF kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een online jaarverslag, een online magazine of een online brochure. DigitaalPubliceren.com kan uw PDF bladerbaar maken, met behoud van uw eigen huisstijl. Zo kunt u uw online publicatie helemaal zelf vormgeven. Een bladerbare PDF kan op zowel computers als op tablets en smartphones worden geopend. Hierdoor kunnen lezers uw digitale publicatie ook buitenshuis lezen.

Ook de bladerbare PDF zelf biedt verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om achtergrondmuziek te integreren in de bladerbare PDF of gebruik te maken van links naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. Ook kunnen afzonderlijke pagina's van de online publicatie worden opgeslagen als PDF document of worden uitgeprint. Een PDF bladerbaar maken levert veel extra voordelen en mogelijkheden op en is ook nog eens voordeliger dan een gedrukte publicatie!

De service van DigitaalPubliceren.com

Uw online jaarverslag, online magazine of online brochure binnen 24 uur publiceren in de vorm van een bladerbare PDF is bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op onze website en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. Wij maken uw PDF bladerbaar en publiceren de bladerbare PDF vervolgens op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw digitale publicatie staat vanaf dat moment online en is dan voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is vrij van reclame en kan door de verschillende mogelijkheden geheel naar wens worden samengesteld. Dit gebeurt door gebruik van uw eigen huisstijl en eventueel het gebruik van achtergrondmuziek of links.

Wat kost het om een PDF bladerbaar te laten maken?

Met een bladerbare PDF bespaart u veel geld omdat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com biedt u een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de laagste prijs. Maak van uw documenten een prachtige digitale beleving en presenteer uw documenten op een creatieve manier. Bij DigitaalPubliceren.com maken wij uw PDF bestand bladerbaar voor €60,-! Dit is inclusief alle mogelijkheden zoals achtergrondmuziek en links. Bovendien ontvangt u als klant kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website. Wij zorgen er dan voor dat uw digitale publicatie binnen 24 uur online staat.

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!