PDF document online

PDF document online laten maken

​Wilt u graag uw PDF document online? Dan kan Digitaal Publiceren u daar mee helpen. Wij kunnen voor u een PDF document online maken binnen 24 uur. Wij hebben vele mogelijkheden en bieden al ons voordeel voor een scherpe en vaste prijs. U kunt ons vergelijken met een drukkerij, maar wij gaan veel verder. Bij ons kunt u terecht voor een hoge kwaliteit PDF document online. Heeft u een magazine dat u graag online wil publiceren? Wilt u uw jaarverslag op een leuke manier op uw website zetten? Digitaal Publiceren heeft het allemaal. Door verschillende schaduwen en geluidseffecten ervaren de lezers het gevoel of ze echt een pagina omslaan. Een PDF document online van Digitaal Publiceren nodigt lezers uit om uw document te openen. Wij houden rekening met uw huisstijl en zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Bij ons komt u in contact met één vast persoon. Zo heeft krijgt u alle aandacht die u nodig heeft en ontstaat er geen miscommunicatie.

​Waarom een PDF document online?

  ​Een PDF document online is eenvoudig te lezen en geeft bijvoorbeeld de website van uw bedrijf een exclusief tintje. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld uw jaarverslag inzien, uw catalogus bekijken of informatie vinden in een online brochure. Bovendien bespaard het u een hoop kosten. Een tijdschrift laten drukken kost vaak veel tijd en geld. Bij een online magazine is dat niet zo. Wij hanteren een vaste prijs van €60,-. Alle mogelijkheden die wij bieden zitten daarbij inbegrepen. Maar kan je een PDF document online ook goed lezen op verschillende telefoons en tablets? Ja, dat kan! Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat u geen enkel probleem heeft met het lezen van uw bladerbare PDF. Het document zal van hoge kwaliteit zijn en is leesbaar op elke smartphone, tablet en computer. Daarnaast zijn publicaties van Digitaal Publiceren ook beschikbaar als offline. Bij Digitaal Publiceren is het mogelijk om video's, muziek en linkjes te plaatsen. Zo ervaart de lezer nog meer tijdens het lezen van uw document.

Een PDF document online van Digitaal Publiceren

Wanneer u een bestelling bij ons plaats nemen wij contact met u op. Wij geven u dan meer informatie over de mogelijkheden, kunnen advies geven indien nodig en nemen uw wensen door. U kunt vervolgens een keuze maken en wij gaan direct aan de slag. Wij kunnen veel document omzetten naar een bladerbaar PDF. Wilt u voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op onze website. Digitaal Publiceren staat voor u klaar!

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!