PDF online magazine

PDF online magazine laten maken

Zoekt u een voordelige manier voor een PDF online magazine? Dan kan Digitaal Publiceren u helpen. Digitaal Publiceren geeft uw PDF online magazine een boost. Online uitgeven van publicaties heeft vele voordelen. Het is een slimme manier om uw magazine snel online te plaatsen. Daarnaast bespaard u aanzienlijk op torenhoge drukkosten. U stuurt uw magazine naar ons op, wij zetten het om in een PDF online magazine en voordat u het weet profiteert u van een bladerbare PDF. Wij houden rekening met uw huisstijl en luisteren naar uw wensen aandachtig. U en uw magazine staan bij ons centraal. Wij hanteren een betrouwbare en snelle service. Uw PDF online magazine staat al binnen 24 uur bij ons online. Bij Digitaal Publiceren zijn de mogelijkheden eindeloos voor uw PDF online magazine! ​

Waarom PDF online magazine?

​Een PDF online magazine heeft u veel te bieden. Tegenwoordig zijn veel mensen actief op het internet. Een online magazine kan geplaatst worden op uw website. Het nodigt (potentiële) klanten of lezers uit om uw magazine te lezen. Bovendien is het bij een PDF online magazine ook mogelijk om video's te plaatsen of muziek te laten afspelen. Zo geeft u een extra dimensie aan het lezen van een magazine. De kosten om een fysiek magazine te drukken zijn behoorlijk hoog. Digitaal Publiceren heeft een aantrekkelijke prijs. Wij hebben de beste kwaliteit en prijs verhouding. U vindt onze diensten nergens goedkoper! Bovendien is een PDF online magazine te lezen via de computer, tablet of telefoon. De lezers kunnen hierdoor uw magazine overal lezen. Wij kunnen uw magazine zo aanpassen dat elke lezer het kan lezen. Wilt u links koppelen van uw website met het magazine? Geen probleem! Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat alle linkjes werken en verwijzen naar de juiste pagina van uw website.

Een PDF online magazine van Digitaal Publiceren

Wij doen meer dan alleen uw ​magazine converteren naar een bladerbare PDF. Wilt u een online jaarverslag, een online catalogus, of online rapport? Alles kan bij Digitaal Publiceren. Wij zetten uw document om in een kwalitatieve bladerbare PDF tegen de laagste prijs. Digitaal Publiceren hanteert één vast contactpersoon. Zo garanderen wij persoonlijk contact. Bent u benieuwd naar hoe een PDF online magazine van Digitaal Publiceren eruit ziet? Bekijk dan even onze website. Hierop staan voorbeelden en wordt onze werkwijze duidelijk uitgelegd. Wilt u meer weten over de voordelen van een online magazine? Neem gerust contact met ons op. Uw PDF online magazine wordt zo gemaakt bij Digitaal Publiceren! 

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!