Online folder maken

Online folder maken

Een bladerbare PDF als online folder

U kunt natuurlijk uw folders laten drukken. Maar dit brengt hoge drukkosten met zich mee. Een voordelig alternatief om snel en eenvoudig veel mensen te bereiken is het publiceren van een folder in de vorm van een online bladerbare PDF. Een bladerbare PDF is een online publicatie op basis van een PDF document, waar op zowel computers als op smartphones doorheen 'gebladerd' kan worden. Een bladerbare PDF wordt vanwege het gebruiksgemak veel toegepast voor de online publicatie van folders, jaarverslagen, catalogi en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken van uw PDF bestand die dankzij onze zeer snelle service binnen 24 uur online kan staan. Een bladerbare PDF biedt u veel mogelijkheden. Bij DigitaalPubliceren.com bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld achtergrondmuziek toevoegen of kunt u door middel van een link eenvoudig doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw webshop. Afzonderlijke pagina's van de bladerbare PDF kunnen eventueel worden opgeslagen als PDF document of kunnen worden uitgeprint. Een online folder in de vorm van een bladerbare PDF biedt veel meer mogelijkheden dan een gedrukte folder en is ook nog eens veel voordeliger!

De service van DigitaalPubliceren.com

Een online folder maken in de vorm van een bladerbare PDF is bij DigitaalPubliceren.com heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest doen wij voor u! Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF die vervolgens wordt gepubliceerd op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Vanaf dat moment staat uw folder online en is uw folder voor iedereen online in te zien.

De kosten van een online folder maken

Een folder publiceren in de vorm van een online bladerbare PDF is een voordelige optie. U bespaart veel geld doordat u geen drukkosten heeft. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de scherpste prijs. Een bedrijf dat een reclamevrije bladerbare PDF voor u maakt tegen een lagere prijs gaat u niet vinden. Een bladerbare PDF heeft u bij ons voor €60,-. In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als klant krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw folder binnen 24 uur online staat! Online folder maken doet u bij Digitaal Publiceren! U wilt een online folder maken? Digitaal Publiceren.com is de marktleider op het gebied van een online folder maken. Wij kunnen u volledig ondersteunen bij het digitaal publiceren van uw online folder. Maar hoe werkt dat nu precies? Uw online folder maken begint met het plaatsen van uw bestelling op onze website. Vervolgens neemt een vast contactpersoon contact met u op. Deze medewerker neemt de wensen rond de vormgeving met u door.

Online folder maken: ook op smartphones en tablets

De software van Digitaal Publiceren.com kan van uw folder een online folder maken die ook uitermate geschikt is voor het gebruik van smartphones en tablets. Hierdoor profiteert u ook maximaal van alle mobiele ontwikkelingen. Maar het is niet het enige voordeel van een online folder maken. Bij Digitaal Publiceren.com kunt u namelijk ook Google Analytics koppelen aan uw online folder. Zo ziet u precies hoeveel mensen uw online folder bekijken en op welke pagina zij kijken> Daarnaast kunt u eenvoudig links toevoegen, dit kan van grote invloed zijn op uw conversieratio. Zo kunnen geïnteresseerden bijvoorbeeld direct doorklikken naar de aanbieding in uw webshop. Bij Digitaal Publiceren.com is bijna alles mogelijk, van het plaatsen van video;s tot links!

Wat kost een online folder maken?

Maar wat kost het online maken van een online folder? U kunt uw online folder maken vanaf € 60,-, maar als u wekelijks, maandelijks of per kwartaal een folder online laat maken profiteert u al direct van interessante staffelkorting! Wilt u uw PDF document omzetten tot een prachtige online folder? Plaats direct uw bestelling of vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0416 745460.

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!