Online brochure

Het publiceren van een online brochure

Een bladerbare PDF als online brochure

U kunt natuurlijk brochures laten drukken tegen hoge drukkosten. Een voordelig alternatief om snel en eenvoudig veel mensen te bereiken is het publiceren van een brochure in de vorm van een online bladerbare PDF. Een bladerbare PDF is een digitale publicatie waar op zowel computers als op smartphones doorheen 'gebladerd' kan worden. Een bladerbare PDF wordt veel gebruikt voor brochures, jaarverslagen, folders en magazines. Bij DigitaalPubliceren.com kunt u een bladerbare PDF laten maken. Dankzij de snelle service staat uw publicatie binnen 24 uur online.

Een bladerbare PDF biedt veel mogelijkheden. Zo heeft u bij DigitaalPubliceren.com de mogelijk om geluid te integreren in de bladerbare PDF of om links toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld achtergrondmuziek toevoegen of kunt u door middel van een link eenvoudig doorverwijzen naar bijvoorbeeld uw website. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. U kunt uw brochure zo op verschillende manieren verspreiden. Afzonderlijke pagina's van de brochure kunnen eventueel worden opgeslagen als PDF document of kunnen worden uitgeprint. Een online brochure in de vorm van een bladerbare PDF biedt veel meer mogelijkheden dan een gedrukte brochure en is ook nog eens veel voordeliger!

De service van DigitaalPubliceren.comUw online brochure kan binnen 24 uur online staan in de vorm van een bladerbare PDF. Alles wat u daarvoor hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van DigitaalPubliceren.com en het aanleveren van uw huisstijl en uw PDF document. De rest kunt u met een vertrouwd hart aan ons overlaten. Wij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF die vervolgens wordt gepubliceerd op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Uw brochure staat dan online en is voor iedereen die toegang heeft tot de publicatie beschikbaar. Een bladerbare PDF van DigitaalPubliceren.com is vrij van reclame en kunt u helemaal zelf vormgeven.

De kosten van een bladerbare PDFDoor uw brochure te publiceren in de vorm van een online bladerbare PDF bespaart u op hoge drukkosten. DigitaalPubliceren.com levert een bladerbare PDF die vrij is van reclame tegen de scherpste prijs. Goedkoper gaat u het niet vinden. Een bladerbare PDF bestelt u bij ons voor €60,-! In deze prijs zijn alle opties, zoals integratie van muziek en links, inbegrepen. Als bijkomend voordeel krijgt u van ons kosteloos een link waarmee u uw bladerbare PDF eenvoudig en snel op uw eigen website kunt plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat uw brochure binnen 24 uur online staat!

1 publicatie

60,-eenmalig

Eenmalig uw PDF bladerbaar maken?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

4 publicaties

190,-eenmalig

Ieder kwartaal een bladerbare PDF?

  • Reclamevrij
  • Eigen huisstijl
  • Binnen 24 uur gerealiseerd
  • iPad/iPhone compatible
  • Eenvoudige HTML integratie

Vragen over uw bladerbare PDF?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!