Online magazine

Altijd al gedroomd van een eigen online magazine? Maar vindt u de kosten voor het laten drukken van uw magazine ook zo duur? Een online magazine biedt de ultieme oplossing! Bij ons kunt u voor slechts € 60,- uw online magazine laten maken. Zo speelt u in op de online beleving van uw doelgroep, want uw lezers kunnen uw online magazine ook via de smartphones en tablets raadplegen! Uw online magazine kunt u realiseren en vormgeven als een fysiek magazine, echter verspreidt u het als online magazine.

Een online magazine kan men via computers, tablets of smartphones doorbladeren. Zo heeft u het gevoel van een fysieke en traditioneel magazine, maar de voordelen van een online magazine! Het laten maken van een online magazine is fors goedkoper dan een fysieke uitgave. Zo bespaart u op de kosten voor het drukken en laten verspreiden. Bij ons betaalt u een eenmalige bijdrage voor het converteren van uw magazine tot uw online magazine!

Wordt het niet eens tijd om uw magazine om te toveren tot een prachtige digitale bladerbare PDF? Maak van uw magazine een online magazine en informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Groot bereik

Als u uw eigen online magazine of online glossy op de markt brengt, wilt u natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen uw online magazine lezen. Door Google Analytics te integreren in uw online magazine, kunt u exact analyseren hoe vaak en hoelang men uw online magazine leest. Dit is meteen interessante informatie voor de verkoop van advertentieruimte in uw online magazine! Zo kunt u meten wat de resultaten zijn van uw online magazine.

Meerdere online magazines?

Wilt u meer online magazines op de markt gaan brengen of heeft u een vaste frequentie dat uw online magazine online verschijnt? Dan biedt Digitaal Publiceren u een interessant voordeel. Zo bieden wij een fikse stapelkorting bij afname van meerdere online magazines. Wanneer u maandelijks uw online magazine uitbrengt zijn de kosten slechts € 48,- per uitgave! Bij een wekelijks magazine zijn de kosten slechts € 29,- per uitgave! Profiteer nu van ons voordeel!

Ook uw eigen online magazine uitgeven?

Bestel uw online magazine direct online!